Πολυκατάστημα - Υλικά Οικοδομών - Oικοδομικές Εργασίες - Εξοικονομώ - Ανακαινίσεις - Φωτοβολταϊκά - Net Metering - Επισκευές Inverter | Πολύκαστρο ΚιλκίςΟ Αλέξανδρος Τσέλιος με έδρα στο Πολύκαστρο Κιλκίς, διαθέτει από το 2010 πολυκατάστημα με κάθε είδους προϊόντα κι υλικά που αφορούν τη δόμηση και παράλληλα δραστηριοποιείται με κάθε είδους oικοδομικές εργασίες, φωτοβολταϊκά συστήματα κι επισκευές inverter, εξυπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια, επαγγελματισμό κι αμεσότητα όλους τους πελάτες του στο Πολύκαστρο αλλά και σ’ ολόκληρο το Κιλκίς κατόπιν συνεννόησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Με πάνω από 23 χρόνια προτείνουμε και παραδίνουμε ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που αρμόζουν σε κάθε οικοδομική εργασία αναπαλαίωσης και ανακαίνισης ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη κι υποβολή του φακέλου γι’ αδειοδότηση, την αναδομή, την εγκατάσταση και την συντήρηση του φωτοβολταϊκού σας, είτε πρόκειται για συνεργασία με ιδιώτες, είτε εργολαβικά με εταιρείες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ INVERTER

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ INVERTER

Με πάνω από 23 χρόνια τεχνογνωσία κι εμπειρία, αναλαμβάνουμε την επισκευή οποιουδήποτε Inverter προσφέροντας σας χαμηλό κόστος και εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών με τις ανάλογες εγγυήσεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή για παραγγελίες ή για να ζητήσετε προσφορά ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας και με μεγάλη μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ