Φωτοβολταϊκά - Net Metering

 
 
 
 
 
 


Φωτοβολταϊκά - Net Metering | Πολύκαστρο ΚιλκίςΟ Αλέξανδρος Τσέλιος με έδρα στο Πολύκαστρο Κιλκίς, κατέχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου, με συνέπεια, επαγγελματισμό, προσιτές τιμές και πάνω απ’ όλα ασφάλεια, χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένα υλικά άριστης ποιότητας, ξεχωρίζοντας για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του.
 
 
 
 
 
 
ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ


Διαθέτοντας έμπειρα και καταρτισμένα συνεργεία που αποτελούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες και επαγγελματίες του χώρου, αναλαμβάνει την αναδομή, την εγκατάσταση, τον έλεγχο, το καθαρισμό και την συντήρηση του φωτοβολταϊκού σας, είτε πρόκειται για συνεργασία με ιδιώτες, εταιρείες, τεχνικά γραφεία και δήμους, προσφέροντας υπηρεσίες κι έργα υψηλών προδιαγραφών και αντοχή στο χρόνο.
 
 
 

Στόχος του όλα αυτά τα χρόνια είναι η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη, μέσω της άριστης εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες του, εστιάζοντας στην αρτιότητα και την ανταπόκριση των λύσεων στις ανάγκες τους μ’ επαγγελματικότητα και συνέπεια σε κάθε πτυχή του έργου.

Στα πλαίσια του στόχου αυτού αναλαμβάνει επίσης με υπευθυνότητα το σημαντικό κι απαραίτητο έργο της συντήρησης και καθαρισμού του φωτοβολταϊκού σας!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
 
 
 

 

 
 
επικοινωνήστε μαζί μας

ή για παραγγελίες ή για να ζητήσετε προσφορά
ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας
και με μεγάλη μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε!